Bytte

SLIK BYTTER DU:

1. Legg inn ny bestilling i nettbutikken på den varen du ønsker å bytte til og skriv ned det nye ordrenummeret på returskjema.

2. Fyll ut returskjemaet og kryss av for ”Bytte” i returårsak.  Klistre returfraktseddelen godt synlig på posen. Returfraktseddelen ligger vedlagt i pakken din.

3. Lever den til nærmeste PostNord utleveringssted. Merk at pakken ikke kan sendes med Posten Norge eller legges i postkasse.

Vi tilbyr GRATIS bytte dersom du følger denne veiledningen. Hvis du ønsker å bytte en salgsvare, ta kontakt med kundeservice på HER

VILKÅR

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes  tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker.

Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt. Vær derfor oppmerksom på at dersom du teiper og ødelegger en skoeske i returforsendelsen, kan ikke varen selges videre og går under brukte varer.

Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.