Levering

Hos oss kan du velge mellom tre ulike fraktmetoder:

1. Fri frakt på bestillinger over 500kr. 

Velger du dette alternativet vil det bli gratis frakt på din bestilling. Da bestemmer vi hvilken fraktmetode som egner seg best for din bestilling. Metodene vi benytter er A-Prioritert Post, Klimanøytral Servicepakke, Minipakke eller MyPack. Får ikke bestillingen din plass i postkassen, vil den bli sendt til nærmeste postkontor. Du vil da motta en hentelapp per post eller varsling på SMS. Normal leveringstid: 1-4 virkerdager fra pakken er sendt fra oss.

2. 39kr til 59kr i frakt på bestillinger under 500kr

Dette alternativet har en pris på 39kr til 59kr, avhengig av vekt på pakken. Her velger vi en anbefalt leveringsmetode for deg, men du kan så klart velge hjemlevering om du ønsker det. Normal leveringstid: 1-4 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

3. Hjemlevering med sporing

Dette er en sporingspakke som blir levert hjem på døren til deg. Du mottar en SMS fra postmannen når sendingen er på vei og de ringer 30 til 60 minutter før de kommer. Levering på døren gjelder mandag til fredag mellom kl 17 og 21. Om du ikke er hjemme på leveringstidspunkt, blir pakken din levert til nærmeste postkontor. Det har en fastpris på 109 kroner og velger du dette alternativet faller fri frakt bort. Normal leveringstid: 1-4 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

HVOR ER PAKKEN MIN?

Normal leveringstid er 1-3 virkedager etter at pakken sendes fra oss. Link til sporing av pakken finnes i mailen du mottar fra oss når pakken sendes fra vårt lager.

Er pakken sendt som småpakke leveres den i postkassen, er den sendt med MyPack leveres den til hentestedet du valgte ved bestilling.

JEG FÅR BESKJED OM AT PAKKEN MIN ER UTLEVERT?

Når Bring endrer status til «forsøkt utlevert» eller «utlevert» og du ikke har fått pakken i postkassa, er det fordi de av en eller annen grunn ikke fikk levert pakken i postkassa. Ofte er pakken for stor til å få plass. Sporingen stopper der fordi Bring da har som rutine å gi pakken et nytt kollinummer og kjøre den tilbake til sentral. Her blir pakken sortert og kjørt ut på ditt nærmeste postkontor som en vanlig pakke, og du vil motta hentemelding etter en uke.

Du kan ta turen til postkontoret og spørre om de kan være så snill å se etter en lilla pakke med hvit skrift (logoen vår) og se om det ikke står navnet ditt på den. Sannsynligvis ligger den der og venter på deg allerede.